Sens in bedrijf

Vitale medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal

Contact

Mirjam Mulder 0639228598
mirjam@sensbeweegtje.nl
Judith Mulder 0636179923
judith@sensbeweegtje.nl

Sens in bedrijf adviseert bedrijven op het gebied van gezondheidsmanagement en traint medewerkers in gezond werken met als doel het voorkomen en verminderen van fysieke- en stress gerelateerde klachten.

Vitale medewerkers vormen het belangrijkste kapitaal van een bedrijf. Wanneer zij gezond zijn en zich prettig voelen op hun werk heeft dat enorme positieve gevolgen voor de mensen zelf en hun collega’s. Grote groepen vitale medewerkers leveren op organisatie niveau een positieve bijdrage aan het bedrijfsimago. Daarnaast hebben vitale medewerkers meer duurzame en vruchtbare werkrelaties en voelen zich sterk betrokken.

Bedrijfsgezondheidszorg

Sens in bedrijf werkt volgens het “gezond werken” concept. Met dit concept kunnen wij de meerwaarde van onze diensten aantonen. Het concept bestaat uit Gezond werken (specifieke diensten op de werkvloer), Gezond herstellen (diensten gericht op preventie en herstellen van klachten) en Gezond leven (diensten gericht op leefstijl).

Sens in bedrijf

gezond werken

In onze ruim 15 jaar ervaring bij kleine en grote bedrijven, hebben we een aantoonbare meerwaarde geleverd.Onze diensten zijn direct gericht op de werkplek en op de optimale inzet van de medewerker. Door Sens in bedrijf worden werknemers zich meer bewust van hun mogelijkheden om zelf gezonder te werken en hun inzetbaarheid te optimaliseren. Sens in bedrijf doet dit door middel van workshops, trainingen en organisatie advies. Deze diensten worden verleend door een team van gespecialiseerde medewerkers in bedrijfsgezondheidszorg. Meer informatie over onze workshops en trainingen

gezond herstellen

Gezond herstellen is gericht op het herstel van aandoeningen en het beheren van verzuim. Al onze programma’s hebben een duidelijk begin en eind: werkgevers en werknemers weten exact waar ze aan toe zijn. Bij Sens in bedrijf Gezond herstellen werkt de gezondheidstherapeut nauw samen met de bedrijfsarts. Op basis van heldere criteria worden, indien nodig, andere disciplines ingeschakeld zoals bedrijfsmaatschappelijk werk of een psycholoog.

gezond leven

Gezond leven is één van de drie pijlers uit het “Gezond Werken” concept. Wanneer de drie pijlers in balans zijn, kunnen wij optimale fysieke inzetbaarheid van uw medewerkers garanderen. De drie pijlers beïnvloeden en overlappen elkaar.

Cliënt aan het woord

Gewoon een kwestie van doen !
In de sit@work workshop heb ik geleerd hoe ik ontspannen rechtop kan zitten en op een “swingende” manier kan door werken. Ik hoef geen pauze software meer te gebruiken
Ben Evers

Wilt u graag weten hoe we u kunnen helpen (beter te) bewegen?