Sens_therapeuten_Mirjam

Mirjam Mulder

Even voorstellen …
Sinds 1997 ben ik oefentherapeute-Mensendieck. Oefentherapie is een prachtige manier om via het lichaam je fysieke klachten beter te begrijpen en te leren hoe je klachten herstelt en voorkomt. Door mensen te laten ervaren hoe ze zelf hun gezondheid en vitaliteit positief kunnen beïnvloeden worden pijnklachten en ongemak minder. Door verschillende behandeltechnieken help ik ze hier verder mee.

Het werken als therapeute combineer ik met werken in en voor bedrijven, onder andere op het gebied van RSI preventie en fysieke (over- of onder)belasting. Daarnaast begeleid ik werknemers bij burnout en/of overbelasting. Vanuit mijn vak als Ing. bedrijfskunde adviseer ik bedrijven op het gebied van gezond werken (sens in bedrijf)

Mijn expertise …
oefentherapie Mensendieck
runningtherapie
mindfulness
Slaaptherapeut
Arbeidstherapeut
Val expert
Parkinson therapeut
MS therapeut

guus tempelaars

Ellen de Boer

Even voorstellen …
Ik ben als Oefentherapeut Mensendieck werkzaam binnen Sens Beweegt je. De brede kijk op een cliënt met hulpvraag en klacht spreekt me erg aan binnen het oefentherapeutisch behandelen. Het zijn vaak de kleine dingen, praktische tips en oefeningen die het verschil kunnen maken! Ik vind het elke keer weer een leuke uitdaging om jong en oud te enthousiasmeren en motiveren tot gezond beweeggedrag waardoor ze werken aan het verminderen van de klacht. Ik ondersteun mijn behandelingen ik met o.a. (sport)massage of medical tape.

In mijn werk als slaapoefentherapeut ga ik op zoek naar de aspecten, zowel overdag- als in de nacht, die de slaapproblemen kunnen veroorzaken. Het is een mooie aanvulling op ons oefentherapeutisch handelen!

Mijn expertise …
Oefentherapie Mensendieck/Cesar
Slaaptherapie
Kinesiotaping
Christa Eijkemans

Christa Eijkemans

Even voorstellen …
Ik ben sinds 2006 werkzaam als fysiotherapeut, waarbij ik mezelf heb gespecialiseerd als oedeemfysiotherapeut (2007) en kinderfysiotherapeut (2010).

De keuze voor oedeemtherapie heb ik gemaakt, omdat dit een vakgebied is waarbij ik met regelmaat in aanraking kom met mensen die een zeer ingrijpende behandeling hebben ondergaan a.g.v. kanker, welke zowel lichamelijk als psychisch een grote impact hebben op hun leven. Ik vind het prettig om voor deze mensen iets te kunnen betekenen in een moeilijke periode van hun leven.

Daarnaast ben ik kinderfysiotherapeut. Het werken met kinderen vind ik een leuke uitdaging, dit omdat de benadering van kinderen totaal anders is. Kinderen moeten spelenderwijs worden uitgedaagd, om op deze manier tot andere bewegingsvormen te komen. Ik vind het belangrijk dat een kind plezier heeft in bewegen! Zeker in een tijd waarin dit bewegen niet meer ‘vanzelfsprekend’is.

Mijn expertise …
Fysiotherapie
Oedeemtherapie
Kinderfysiotherapie

Sens_therapeuten_Ellen-Joosten

Ellen Adriaans-Joosten

Even voorstellen …
Sinds 2010 werkzaam ben ik werkzaam als  oefentherapeut-Cesar. Ik zie het als een uitdaging om met houdingscorrecties, oefeningen en tips mensen zo te stimuleren zelf hun klachten te verminderen. Daarnaast ondersteun ik met o.a. (sport)massage het verdere herstel.Ik werk graag met verschillende doelgroepen van kinderen tot volwassenen.Ik zet me ook in voor Parkinson patiënten en MS patiënten en ben samen met mijn collega Mirjam Mulder aangesloten bij de Landelijke Netwerken voor deze cliënten.
Mijn expertise …
Oefentherapie Mensendieck/Cesar
Valpreventie expert
Parkinson
MS

IMG_3486uit

Marjolein Scheepens

Even voorstellen …
Sinds 2013 ben ik  werkzaam als Oefentherapeut Cesar. Het mooie aan het vak Oefentherapie Cesar vind ik de kijk naar de totaliteit van het lichaam in relatie met de klacht. Niet alleen de klacht van de patiënt vind ik belangrijk, maar ook de persoon daarachter.Daarnaast geloof ik in een goede samenwerking tussen therapeut en patiënt. Samen met de patiënt ga ik opzoek naar de oorzaak van de klacht en werk ik samen aan beter houdings- en bewegingsgedrag, waardoor klachten uiteindelijk verminderen. De patiënt, zijn klacht, omgeving en dagelijkse activiteiten staan centraal, waarbij ik als oefentherapeut een begeleidende en coachende rol aan neem.
Mijn expertise …
Oefentherapie Mensendieck/Cesar
Bedrijfoefentherapie
Lonneke Rooijakkers - crop

Lonneke Rooijakkers

Even voorstellen …
Ik ben binnen Sens Beweegt je werkzaam als Oefentherapeut Cesar. Het mooie aan het vak vind ik de uitdaging om mensen te stimuleren en te motiveren naar gezond beweeg gedrag en om te helpen klachten te verminderen. Daarnaast ligt mijn passie in het vak binnen de kinderoefentherapie. Het leuke aan het werken met kinderen is dat ieder kind anders is. Het is een uitdaging om bij ieder kind een passende methode te vinden die hem of haar stimuleert en motiveert om het beste uit zichzelf te halen waarbij plezier in het bewegen bovenaan staat.
Mijn expertise …
Oefentherapie Mensendieck/Cesar
Kinderoefentherapie
Slaaptherapie
Judith Mulder

Judith Mulder

Even voorstellen …
Als praktijkmanager ben ik verantwoordelijk voor alle zaken die te maken hebben met de bedrijfsvoering van Sens beweegt je.

Daarnaast ben ik een aantal dagen per week werkzaam als trainster en coach binnen het bedrijfsleven op het gebied van arbeidsgebonden klachten. Op dit moment leren wij medewerkers vooral om beter met werkstress om te gaan. Preventie van fysieke klachten blijft een topic.

Ik ben een sparringpartner voor groepsleiders, managers en human resource managers. Zij spelen een belangrijke rol bij het aanpakken van arbeidsgebonden klachten . Ik haal veel plezier uit het individueel coachen van medewerkers. De vertaalslag naar aanbevelingen voor gezond werken voor medewerkers en organisatie is een van mijn expertises.

Slimme innovaties bevorderen zodat zorg betaalbaar en toegankelijk blijft is één van min speerpunten. Hiervoor werk ik in projecten samen met partners in de zorg en in de wijk.

Mijn expertise …
Ing bedrijfskunde
Senior coach
Projectmanager