Nieuws

Gisteravond een opfriscursus reanimatie gehad in het Medisch centrum Boschdijk. De therapeuten van Sens beweegt je zijn weer helemaal up to date!

#reanimatie #veiliggevoel #medischcentrumboschdijk #AED #lifesavers
... meer...minder..

3 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook
Wie kent er de Kwiek beweegroute al? Dit een wandeling waarbij je de stoeptegels op de route volgt en oefeningen kan doen om je balans, kracht en uithoudingsvermogen te trainen!
Ellen liep vanmorgen de route in Nuenen met een gemotiveerde dame maar ook in Eindhoven rondom zorgcentrum Eerdbrand (Woenselse heide) loopt een route.
... meer...minder..

3 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook
Mijn naam is Maartje Bregman, ik ben vierdejaars student fysiotherapie op Fontys in Eindhoven. Omdat ik eind maart mijn been heb gebroken ben ik op een 'rare' tijd begonnen bij Sens, desalniettemin heb ik de eerste twee weken als heel fijn ervaren. Vooral de focus op onder andere ademhaling en ontspanning vind ik heel leuk bij deze praktijk. Ik ben heel benieuwd naar wat deze stage mij nog allemaal gaat brengen en vind het leuk om aan de slag te gaan met deze cliënten groep. Samen weer fitter, meer ontspannen en relaxt de zomer in zou ik zeggen! ... meer...minder..

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook