Nieuws

V O O R L I C H T I N G S O C H T E N D V I T A A L
Z W A N G E R 3 D E C E M B E R
Samen met Verloskundigenpraktijk de Bron en Lang Leven Mama organiseren we op 03/12/2022 een informatie-ochtend in Middelbeers bij Grandcafé De Beerze
Deze ochtend is met name bedoeld voor zwangeren die hun eerste kindje krijgen en voor wie alles nieuw is, maar uiteraard zijn alle zwangeren inclusief partners welkom!

Interesse? Aanmelden via vitaalzwanger@hotmail.com!

#vitaalzwanger #bronverloskunde #langlevenmama #sensbeweegtje #voorlichtingsochtend #middelbeers
... meer...minder..
Bekijk op Facebook
Vandaag is er een artikel bij de NOS verschenen dat er verdrietig genoeg steeds meer mensen overlijden door een ongelukkige val: nos.nl/artikel/2446863-verdubbeling-aantal-doden-door-een-ongelukkige-val.

Doordat mensen vallen komen ze vaak in een neerwaartse spiraal terecht door angst die ontstaat en het steeds inactiever worden. Deze lijden juist tot een hoger valrisico. Bij Sens beweegt je verzorgen we in de praktijk, maar ook aan huis valpreventietraining om vallen te voorkomen, maar ook herstel na een val. Neem altijd vrijblijvend contact met ons op en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen!
... meer...minder..
Bekijk op Facebook
Vandaag zal Janna er voor het laatst zijn op onze locatie StrijpS. Janna bedankt voor de fijne waarneming, we hebben met veel plezier met je samengewerkt. Op naar een mooi nieuw avontuur! ... meer...minder..
Bekijk op Facebook