Nieuws

08/09/21

Sinds april dit jaar zijn we gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum op de boschdijk! We hebben inmiddels aardig onze draai gevonden. Hoe vinden jullie onze nieuwe plek? ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

15/07/21

Een oppervlakkige ademhaling zorgt ervoor dat het lichaam verzuurt, waardoor je sneller ziek word. Constante vermoeidheid, prikkelbaarheid, slecht slapen, duizeligheid, hartkloppingen kunnen hiervan symptomen zijn. De oorzaak van een verkeerde ademhaling is vaak stress. Drukke werkdagen, weinig pauzes, het thuis werken en minder bewegen kunnen hierin bijdragen. Ons lichaam komt in een constante staat van overleving, waarbij spieren zich aanspannen en de ademhaling wordt belemmerd. Door aandacht aan je ademhaling te besteden kun je de neerwaartse spiraal doorbreken.
Ademhalingsoefeningen die er op gericht zijn om diepe en langzame buikademhaling toe te passen verlagen de bloeddruk, verbeteren de circulatie, versterken het immuunsysteem en reduceren emotionele en psychische stress.
Wil je ondersteuning bij het leren van een betere ademhaling, neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 040-2567846.
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

12/07/21

Op 17 juni is onze collega Lonneke bevallen van dochter Suus!! 💕 moeder en dochter maken het goed en Daphne en Ellen mochten vanmorgen beschuit met muisjes komen eten! ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

06/07/21

Even voorstellen ..... Ik ben Kine Berg en ik ben fysiotherapeute. Oorspronkelijk kom ik uit Noorwegen en ben hier beland in 2009 voor mijn opleiding fysiotherapie. Naast de gewone houding- en bewegingstherapie werk ik ook graag met adem. Mijn liefde voor het vak ligt met name in het gebied ontspanning en ademhaling. Bij mij kan je terecht met hyperventilatie, angst of andere hulpvragen op het gebied van adem of ontspanning, maar natuurlijk ook voor spier- en skeletproblemen. Daarnaast werk ik graag met zwangere of nieuwe moeders. ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

10/06/21

Als goed slapen een droom is. ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

31/05/21

Vandaag is het parkinsonNet congres! Ellen Adriaans is in onze praktijk aangesloten bij dit netwerk en zit er helemaal klaar voor. Helaas niet op lokatie maar geheel coronaproof aan de keukentafel.
Wist u dat ook collega Lonneke Rooijakkers in het najaar geschoold wordt bij parkinsonNet?
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

27/05/21

De sportscholen zijn weer open! Voldoe jij aan de beweegnorm....? Check hier wat je kunt doen om gezond in beweging te blijven.
Hulp nodig bij het opbouwen van je activiteiten? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

06/05/21

Even voorstellen...Ik ben Kitty Heesters en vanaf februari maak ik deel uit van het team van Sens beweegt je! Een hecht team waar iedereen voor elkaar klaar staat.
Ik zie vooral veel zwangere of net bevallen vrouwen met zwangerschapgerelateerde klachten zoals bijv. bekkenpijn. Daarnaast heb ik ook jarenlange ervaring met het behandelen van diverse houdings- en bewegingsproblematiek. In het bijzonder artrose en nek-schouderklachten.
Je kunt mij tegenkomen op de locatie Strijp S, op woensdag en zaterdag.
#Sensbeweegtje #oefentherapie #fysiotherapie #bekkentherapie
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

28/04/21

Tevreden cliënt op onze nieuwe locatie Boschdijk mogen ontvangen! @dayalyigacoaching ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

27/04/21

Fijne KONINGSDAG! ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

17/04/21

Vandaag was het dan eindelijk zo ver in medisch centrum Boschdijk: de verhuizing!! Na ritueel afscheid te hebben genomen van ‘de keet’ hebben we onze intrek genomen in het nieuwe centrum. Wat is het mooi geworden 🤩
We kijken er naar uit om jullie vanaf maandag hier te ontvangen!
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

01/04/21

We willen al onze cliënten bedanken die voor ons in 2020 de Qualiview enquête hebben ingevuld. Trots op het eindoordeel! ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

22/03/21

Eenvoudig en efficiënt. Benieuwd naar het resultaat voor jouw? Bel voor het maken van een (tape) afspraak naar 06 41 85 98 97.

#hooikoorts #eindhoven #strijpseindhoven
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

18/03/21

Morgen, vrijdag 19 maart is het ‘Wereld Slaapdag’!

Om aandacht te besteden aan het belang van een goede nachtrust is de Wereld Slaap Dag in het leven geroepen. Ieder jaar valt deze World Sleep Day op de vrijdag voordat de lente begint. In België is deze dag trouwens een ware uitslaapdag geworden, maar in Nederland is deze dag toch echt bedoeld om aandacht te vragen voor de oorzaken en gevolgen van een slechte nachtrust.
Heb jij slaapproblemen en kun je wel wat hulp gebruiken?
Onze oefentherapeuten zijn geschoold in het thema slaap en helpen je graag verder!

Vast een goede nachtrust gewenst en morgen gezond weer op 😴
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

03/03/21

Onze therapeuten blijven zich verdiepen en verbreden om u zo goed mogelijk te kunnen helpen!
Zo ook in "onverklaarde" chronische pijn klachten.

Wilt u meer controle over uw brein en lichaam? Neem gerust contact op en samen met ons gespecialiseerd chronisch pijn therapeute zal er een persoonlijk plan worden opgesteld!
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

11/02/21

Onze Ellens werken vandaag beide vanuit huis! Welke sloffen zijn van wie?! 😅 ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

11/01/21

Even voorstellen!
Mijn naam is Ellen Adriaans en ik werk sinds 8 jaar met veel plezier bij Sens!
In de praktijk én aan huis zie ik veel mensen met de ziekte van Parkinson. Ook mensen met hoofdpijn, slecht slapen en een verstoorde ademhaling zijn bij mij op de juiste plek. Goed luisteren en mensen snel een vertrouwd gevoel geven vind ik erg belangrijk!

In mijn vrije tijd doe ik het liefst leuke dingen met mijn man en 2 kinderen van 5 en 3 jaar. Ik geniet er heel erg van om samen buiten de natuur in te gaan. Ook ben ik graag creatief bezig en besteedt ik wat uurtjes op de yoga mat 🧘🏼‍♀️
Namaste 🙏🏻

Maak direct een afspraak bij Ellen! 📍EIndhoven 📞064185987
✉️info@sensbeweegtje.nl, www.sensbeweegtje.nl
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

07/01/21

Als het lekker warm is, kun je nóg beter ontspannen!
Een relaxte ademhaling aanleren, een goed oefenprogramma uitvoeren of een fijne behandeling: vanaf nu lig je weer heerlijk op onze verwarmde behandelbanken! 🙏🏻
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

06/01/21

Deze foto kregen we doorgestuurd van een trotse moeder. Haar zoon heeft een aantal lessen schrijftherapie gehad in het begin van 2020. Na een raar jaar met veel thuisles blijft deze knappe kerel heel netjes schrijven! Super knap!! ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

04/01/21

Wist je dat je bij Sens ook een stress meting kan doen? Door een meting van onder andere je hartslag of ademhaling wordt je persoonlijke stress profiel opgebouwd. In een verslag krijg je een overzicht over de mate en ernst van je stress. Met praktische adviezen, rusttraining, slaaptherapie en gebruik van bepaalde apps hopen we je stress te verminderen en een burn-out te voorkomen!

Maak direct een afspraak! 📍Eindhoven 📞0641859897, ✉️ info@sensbeegtje.nl, www.sensbeweegtje.n
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

01/01/21

Het Sens team wenst jullie allemaal een gezond en spetterend nieuwjaar toe! 🙏🏻🥂 ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

16/12/20

Afgelopen week een speciale gast mogen ontvangen met haar baasje😍 Wat een topper is! Hulphond Tynke (net zoals haar baasje uiteraard) ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

15/12/20

Bekijk op Facebook

04/12/20

Alle hulppietjes hebben hun pietendiploma behaald tijdens het pietenparcours de afgelopen week! Wat een toppers!
Sens wenst iedereen een fijne pakjesavond toe! 🎁
... meer...minder..
Bekijk op Facebook

06/11/20

Hoofdpijnklachten kunnen een grote impact hebben op je dagelijks leven. Als je vaak hoofdpijn hebt is het verstandig hulp te zoeken. Deze klachten zijn vaak goed te behandelen. Maak een afspraak bij één van onze gespecialiseerde therapeuten. ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

16/10/20

Wij zijn in de herfstvakantie gewoon open volgens de normale openingstijden. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur. Wanneer u de voicemail inspreekt wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. Mailen kan ook naar info@sensbeweegtje.nl. ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

15/10/20

Onze therapeuten staan voor je klaar! Ook bij herstel na Covid-19. ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

09/10/20

Heel blij zijn wij met ons nieuwe logo voor "Sens Zwanger". Onze therapeuten zijn er voor jou tijdens je zwangerschap. Zij behandelen je klachten die kunnen ontstaan tijdens of na een zwangerschap maar zijn er ook voor een zwangerschapscursus of heerlijke zwangerschapsmassage. ... meer...minder..
Bekijk op Facebook

11/09/20

Raad je plaatje..
Sens wenst je een relaxed weekend.
... meer...minder..
Bekijk op Facebook