Nieuws

24/02/20

Alaaf!! Fijne carnaval voor iedereen. Wij zijn deze week volgens normaal rooster geopend!En denk eraan: rechte rug, schouders laag, ook tijdens de polonaise 😉🥳 ... meer...minder..

14/02/20

Onze jongste cupido's hebben vandaag flink hun best gedaan voor hun valentijntjes😍 En ondertussen ook goed geoefend met de fijne motoriek! #kinderoefentherapie ... meer...minder..

31/01/20

Marjolein was vandaag op de Facilitair Beurs samen met onze partner Mikomax B.V. Met een lezing en informatie aan de stand hebben we veel hr- en facilitaire managers op de hoogte gebracht van onze anti-stress campagne. Het anti-stress handboek was niet aan de slepen! ... meer...minder..

22/01/20

Marjolein is vrijdag 31 januari samen met Mikomax aanwezig op de Beurs Facilitair in Utrecht! Het doel: stress verminderen op het werk!💥HOOFDPRIJS PLAYSTATION 4 PRO!💥Over een week staan wij met onze merken Mikomax en Bejot op vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer te Utrecht. Wij vertellen je dan graag meer over het voorkomen van stress op kantoor.Daarnaast houden we een Formule 1 race competitie in de Hush Large op de stand waarbij de hoofdprijs een playstation 4 PRO is! 🏎💨Op vrijdagochtend om 10:30 geven wij met SENS beweegt je een lezing omtrent het voorkomen van werkstress en kan je bij ons op de stand jouw stressniveau laten meten. Stand: D16.Haal hier jouw gratis toegangsticket voor de beurs > lnkd.in/dQqFaVg#vakbeursfacilitair #mikomax #bejot #formule1 ... meer...minder..

05/12/19

Alle onze hulppietjes hebben het pietenparcour afgelegd en hebben daarmee hun pietendiploma op zak! Goed gedaan!Fijne pakjesavond allemaal! 🎁 ... meer...minder..

27/11/19

VACATURE | ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 20 uurSens Beweegt Je is per direct op zoek naar een nieuwe administratief medewerker. Je komt te werken in een leuk team bij een fysio- en oefentherapie bedrijf in Eindhoven. Lijkt dit jou iets? Neem dan contact met Mirjam Mulder op 0648059757 of op mirjam@sensbeweegtje.nl ... meer...minder..

02/09/19

Hiep hiep hoera! Vandaag blaast Ellen 33 kaarsjes uit! Haar cliënten wacht een gezonde traktatie vandaag 🍓🍇 ... meer...minder..

02/09/19

Welkom terug Lonneke!Vandaag is Lonneke weer gestart in de praktijk na haar zwangerschapsverlof. We vinden het fijn om weer met deze goede collega samen te werken. Veel werkplezier. ... meer...minder..

24/08/19

Het nuttige met het aangename verenigd... verwend... een lunch met onze ketenpartners van SENS beweegt je ... meer...minder..

31/07/19

Onze nieuwe lading tape is binnen! Is een van deze 2 onderstaande varianten iets voor jou? of toch liever een huidskleurige? Onze therapeuten gebruiken deze tape om spieren en/of gewrichtwn te activeren of juist te ontspannen. Benieuwd naar de techniek? Vraag het de therapeuten! ... meer...minder..

25/07/19

Voor alle cliënten die de warmte trotseren voor therapie hebben we een lekker ijsje! ... meer...minder..

12/07/19

Altijd leuk die tevreden cliënten! 😊 Succes met de laatste weekjes en geniet ervan dames! ... meer...minder..

03/07/19

Je zult het vandaag vast zien op het nieuws: Veel van onze collega paramedici zijn vandaag in den haag om te demonstreren! Maar waarom eigenlijk? #zorgenzonderzorgen ... meer...minder..

24/06/19

Door een landelijke storing zijn wij helaas niet bereikbaar op ons vaste nummer. Gelukkig wel via mail info@sensbeweegtje.nl ... meer...minder..

08/06/19

Ellen zet zich dit weekend in voor het goede doel:de Roparun. Hiermee haalt ze met haar team geld op voor de niet medische zorg voor mensen met kanker. Ze zullen van Hamburg naar Rotterdam hardlopen. Wil je haar volgen of een kleine donatie doen? Dat kan op donaties.roparun.nl/doneren?team=93Heel veel toi toi toi! 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️Go go go! Dank aan mijn sponsoren! Doneren kan nog steeds op donaties.roparun.nl/doneren?team=93SENS beweegt jeBakkerij van HeeswijkElixer Oefentherapie en CoachingAdvocatenkantoor Brabantse MeestersTranshairPubcoach ... meer...minder..

06/06/19

We hopen dat iedereen een fijn Suikerfeest heeft gehad. Onze Ellens smullen nog even na van de baklava! ... meer...minder..

20/05/19

Ken jij de re-mind al? Dit kleine apparaatje bewaar je in je broekzak en geeft een trilsignaal af als ‘reminder’ om aan je houding te denken. Wij zijn enthousiast!!Mocht je de re-mind een keertje willen uitproberen laat het ons weten!In 3 simpele stappen je houding verbeteren!Kijk voor meer informatie op: remind2change.com/zithouding-verbeteren/ ... meer...minder..

10/04/19

Morgen is het wereld Parkinson dag! Parkinson tv heeft een specialeUitzending, ga jij ook kijken? ... meer...minder..

16/03/19

Weekend! Tijd om eens heerlijk uit te slapen? Wist je dat in het weekend langer uitslapen je biologische ritme kan verstoren? Je biologische ritme heeft baat bij... ritme. Wanneer je altijd op de zelfde tijden naar bed gaat en opstaat, weet je lichaam vanzelf wanneer hij mag slapen en wakker wil worden. Handig, zo'n interne wekker! Tip: Je biologische ritme kan je een handje helpen met prikkels zoals licht. Vind je het moeilijk om vroeg op te staan in het weekend? Laat je gordijnen 's nachts dan open, van het natuurlijke licht in je slaapkamer wordt je 's ochtends sneller wakker!Fijn weekend! ... meer...minder..

15/03/19

Op deze internationale dag van de Slaap wensen SENS SLAAPTHERAPEUTEN je een goede nachtrust toe.Slaap lekker ! ... meer...minder..

11/03/19

Sens al 6 maanden werkzaam in MC Boschdijk ... meer...minder..

22/02/19

Reden voor een bloemetje: Marjolein is 5 jaar werkzaam bij Sens!"Bedankt voor jouw betrokkenheid, je goede ideeën en enthousiasme voor je cliënten. Op naar de 10 jaar! - Mirjam ... meer...minder..

20/02/19

Sneekpreview... Wat zal dit worden? ... meer...minder..

18/02/19

Twister battle! Niet alleen goed voor de cliënten, maar ook Lonneke mag hard aan de slag ... meer...minder..

18/02/19

Beter slapen, dat wil toch iedereen? Kom naar het Beter slapen evenement aanstaande donderdag in De Bibliotheek Eindhoven. Aanvang: 19.30 uur. Meer info op: eindhoven.op-shop.nl/2026/beter-slapen/21-02-2019#beterslapen #slaaptherapie #senbeweegtje #bibliotheekeindhoven ... meer...minder..

14/02/19

Ellen is vandaag weer op pad om een valscreening af te nemen. Dit kan zinvol zijn om het valrisico in kaart te brengen. Een item wat daarin ook aan de orde komt is ‘osteoporose’ (botontkalking). Dit leidt niet tot een verhoogd valrisico maar wel tot een verhoogd risico op botbreuken. Vitamine D is belangrijk bij het voorkomen van osteoporose. Het advies is daarom ook om iedere dag 15-30 minuten buiten te zijn met hoofd en handen!En op zo’n prachtige dag als vandaag: waarom een deel van de test dan niet buiten afnemen?! 😅 ... meer...minder..

13/02/19

Deze kanjer liep afgelopen zondag de halve marathon van Barcelona, met succes! Trots op onze collega met deze sportieve uitdaging.Hoe wil jij je zelf uitdagen om meer te bewegen? Begin klein en daag jezelf uit steeds een klein beetje meer te doen of verder te gaan. Alleen al met wandelen haal je positieve resultaten in ontspanning, conditie, beweeglijkheid en kracht! ... meer...minder..