Nieuws

04/12/20

Alle hulppietjes hebben hun pietendiploma behaald tijdens het pietenparcours de afgelopen week! Wat een toppers! Sens wenst iedereen een fijne pakjesavond toe! 🎁 ... meer...minder..

06/11/20

Hoofdpijnklachten kunnen een grote impact hebben op je dagelijks leven. Als je vaak hoofdpijn hebt is het verstandig hulp te zoeken. Deze klachten zijn vaak goed te behandelen. Maak een afspraak bij één van onze gespecialiseerde therapeuten. ... meer...minder..

16/10/20

Wij zijn in de herfstvakantie gewoon open volgens de normale openingstijden. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur. Wanneer u de voicemail inspreekt wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. Mailen kan ook naar info@sensbeweegtje.nl. ... meer...minder..

15/10/20

Onze therapeuten staan voor je klaar! Ook bij herstel na Covid-19. ... meer...minder..

09/10/20

Heel blij zijn wij met ons nieuwe logo voor "Sens Zwanger". Onze therapeuten zijn er voor jou tijdens je zwangerschap. Zij behandelen je klachten die kunnen ontstaan tijdens of na een zwangerschap maar zijn er ook voor een zwangerschapscursus of heerlijke zwangerschapsmassage. ... meer...minder..

11/09/20

Raad je plaatje.. Sens wenst je een relaxed weekend. ... meer...minder..

19/08/20

Applausje voor alle actieve patiënten die ondanks de warmte lekker komen oefenen. Vandaag een core stability en balans training! 💪🏻 🤸🏼✅ ... meer...minder..

20/07/20

30/06/20

Heb je binnenkort een afspraak bij ons in de praktijk op de locatie Airbornelaan en / of heb je je route gepland viade John F. Kennedylaan? Tot en met 26 juli is deze deels afgesloten en kan je enige verkeershinder ondervinden. De praktijk is wel bereikbaar via de Bisschop Bekkerslaan of Airbornelaan / Mercuriuslaan.Excuses voor het eventuele ongemak. ... meer...minder..

06/05/20

Bekijk hier de officiele VvOCM infographic: Veillig naar de oefentherapeut. vvocm.nl/Corona ... meer...minder..

04/05/20

Groen licht! ... meer...minder..

29/04/20

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op ons! ... meer...minder..

21/04/20

Tevreden cliënt die we advies en behandeling hebben kunnen geven en nu weer lekker kan slapen! # slapen kun je leren! ... meer...minder..

16/04/20

Way of working in tijden van Corona. Onze therapeuten staan online klaar voor therapie via Clickdoc. Een beveiligde omgeving waarin we kunnen videobellen. ... meer...minder..

09/04/20

Blijf in beweging in tijden van Corona! 🏃🏼🏃🏼‍♀️ ... meer...minder..

01/04/20

Onze collega oefentherapeut Hanny Bouwmans heeft een leuk filmpje gemaakt met thuisoefeningen, doe er je voordeel mee 💪🏻 ... meer...minder..

26/03/20

25/03/20

Gisteren hebben wij het Qualiview certificaat "praktijk met zorg" in ontvangst mogen nemen. Wij zijn ontzettend trots op het resultaat. ... meer...minder..

23/03/20

Wij zijn vandaag de dag gestart met een gezamenlijk video overleg! Vooralsnog is de praktijk open, ook via de digitale snelweg.Video consulten behoren tot de mogelijkheden, voor iedereen even wennen maar het wordt door patiënten als zinvol en nuttig ervaren! ... meer...minder..

20/03/20

17/03/20

CORONA TIP: Nu alle sportscholen dicht zijn is het voor sommigen van ons een uitdaging om aan genoeg beweging te komen!Gelukkig is er iedere dag ‘Nederland in beweging’ op televisie. Ook de kinderen van onze therapeuten moeten eraan geloven 🤸🏼🧘🏼‍♀️ ... meer...minder..

15/03/20

Corona-virus updateSens beweegt je blijft vooralsnog gewoon open. Voor veel van onze cliënten is het belangrijk dat de behandeling gewoon door kan gaan. Vanzelfsprekend staat de gezondheid voorop en daarmee doen we aan iedereen die komt, een beroep op de eigen verantwoordelijkheid!Dit betekent dat als je klachten hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts je beter thuis kunt blijven. In dat geval willen we je vriendelijk verzoeken om je afspraak het liefst 24u van tevoren te annuleren en te verzetten. Ook kunnen wij tips en adviezen geven via telefoon en/of videobellen!Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Team sens beweegt je ... meer...minder..

11/03/20

Het coronavirus is nu bijna twee weken in Nederland. De kans dat je besmet raakt met dit virus is nog steeds klein. De therapeuten van Sens Beweegt hebben extra voorzorgsmaatregelen getroffen om u zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn. We vragen u om hieraan bij te dragen omdat hygiëne van belang is. Wij vragen u: - Een eigen handdoek (of 2) mee te nemen naar de sessie- Was de handen regelmatig met zeep; ook goed tussen de vingers. Reinigen met desinfecterende gel is ook prima- Nies of hoest in de elleboog of gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct daarna weg- Raak de ogen, mond en neus zo min mogelijk aan- Wij vragen u thuis te blijven wanneer u verkoudheidsklachten of verhoging tot 38,0 graden Celsius heeft of benauwd bent.Sens Beweegt je volgt de richtlijn Infectiepreventie en hoeven op dit moment geen extra voorzorgsmaatregelen te nemen. We houden de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten en handelen ernaar wanneer dat noodzakelijk is. Neem bij vragen contact op met de therapeut. ... meer...minder..

24/02/20

Alaaf!! Fijne carnaval voor iedereen. Wij zijn deze week volgens normaal rooster geopend!En denk eraan: rechte rug, schouders laag, ook tijdens de polonaise 😉🥳 ... meer...minder..

14/02/20

Onze jongste cupido's hebben vandaag flink hun best gedaan voor hun valentijntjes😍 En ondertussen ook goed geoefend met de fijne motoriek! #kinderoefentherapie ... meer...minder..

31/01/20

Marjolein was vandaag op de Facilitair Beurs samen met onze partner Mikomax B.V. Met een lezing en informatie aan de stand hebben we veel hr- en facilitaire managers op de hoogte gebracht van onze anti-stress campagne. Het anti-stress handboek was niet aan de slepen! ... meer...minder..

22/01/20

Marjolein is vrijdag 31 januari samen met Mikomax aanwezig op de Beurs Facilitair in Utrecht! Het doel: stress verminderen op het werk!💥HOOFDPRIJS PLAYSTATION 4 PRO!💥Over een week staan wij met onze merken Mikomax en Bejot op vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer te Utrecht. Wij vertellen je dan graag meer over het voorkomen van stress op kantoor.Daarnaast houden we een Formule 1 race competitie in de Hush Large op de stand waarbij de hoofdprijs een playstation 4 PRO is! 🏎💨Op vrijdagochtend om 10:30 geven wij met SENS beweegt je een lezing omtrent het voorkomen van werkstress en kan je bij ons op de stand jouw stressniveau laten meten. Stand: D16.Haal hier jouw gratis toegangsticket voor de beurs > lnkd.in/dQqFaVg#vakbeursfacilitair #mikomax #bejot #formule1 ... meer...minder..