Nieuws

10/04/19

Morgen is het wereld Parkinson dag! Parkinson tv heeft een specialeUitzending, ga jij ook kijken?

ParkinsonTV
Waar we het tijdens die speciale uitzending aanstaande donderdag, op Wereld Parkinson Dag, over hebben vraagt u zich af?
... meer...minder..

16/03/19

Weekend! Tijd om eens heerlijk uit te slapen? Wist je dat in het weekend langer uitslapen je biologische ritme kan verstoren? Je biologische ritme heeft baat bij... ritme. Wanneer je altijd op de zelfde tijden naar bed gaat en opstaat, weet je lichaam vanzelf wanneer hij mag slapen en wakker wil worden. Handig, zo'n interne wekker! Tip: Je biologische ritme kan je een handje helpen met prikkels zoals licht. Vind je het moeilijk om vroeg op te staan in het weekend? Laat je gordijnen 's nachts dan open, van het natuurlijke licht in je slaapkamer wordt je 's ochtends sneller wakker!Fijn weekend! ... meer...minder..

15/03/19

Op deze internationale dag van de Slaap wensen SENS SLAAPTHERAPEUTEN je een goede nachtrust toe.Slaap lekker ! ... meer...minder..

11/03/19

Sens al 6 maanden werkzaam in MC Boschdijk ... meer...minder..

22/02/19

Reden voor een bloemetje: Marjolein is 5 jaar werkzaam bij Sens!"Bedankt voor jouw betrokkenheid, je goede ideeën en enthousiasme voor je cliënten. Op naar de 10 jaar! - Mirjam ... meer...minder..

20/02/19

Sneekpreview... Wat zal dit worden? ... meer...minder..

18/02/19

Twister battle! Niet alleen goed voor de cliënten, maar ook Lonneke mag hard aan de slag ... meer...minder..

18/02/19

Beter slapen, dat wil toch iedereen? Kom naar het Beter slapen evenement aanstaande donderdag in De Bibliotheek Eindhoven. Aanvang: 19.30 uur. Meer info op: eindhoven.op-shop.nl/2026/beter-slapen/21-02-2019#beterslapen #slaaptherapie #senbeweegtje #bibliotheekeindhoven ... meer...minder..

14/02/19

Ellen is vandaag weer op pad om een valscreening af te nemen. Dit kan zinvol zijn om het valrisico in kaart te brengen. Een item wat daarin ook aan de orde komt is ‘osteoporose’ (botontkalking). Dit leidt niet tot een verhoogd valrisico maar wel tot een verhoogd risico op botbreuken. Vitamine D is belangrijk bij het voorkomen van osteoporose. Het advies is daarom ook om iedere dag 15-30 minuten buiten te zijn met hoofd en handen!En op zo’n prachtige dag als vandaag: waarom een deel van de test dan niet buiten afnemen?! 😅 ... meer...minder..

13/02/19

Deze kanjer liep afgelopen zondag de halve marathon van Barcelona, met succes! Trots op onze collega met deze sportieve uitdaging.Hoe wil jij je zelf uitdagen om meer te bewegen? Begin klein en daag jezelf uit steeds een klein beetje meer te doen of verder te gaan. Alleen al met wandelen haal je positieve resultaten in ontspanning, conditie, beweeglijkheid en kracht! ... meer...minder..

11/02/19

Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dat geldt zeker voor onze locatie Boschdijk. Marjolein is daar vanaf nu als derde dame van SENS hard aan het werk ... meer...minder..

06/02/19

Ellen was gisteravond present op de netwerkavond van Parkinsonnet. Een casuïstiek bespreking is een mooie manier om van elkaar te leren. ... meer...minder..

04/02/19

Op donderdag 21 februari geeft Ellen uitleg over slaapproblemen, oorzaken en mogelijke oplossingen voor dit frustrerende probleem, bij de Bibliotheek Eindhoven. Kom ook, hoor wat jij kan doen tegen je slaapproblemen en wellicht zijn jouw slapeloze nachten straks verleden tijd! ... meer...minder..

01/02/19

Mirjam en Ellen in de schoolbanken voor de biofeedbacktraining. Je bent nooit uitgeleerd! ... meer...minder..

29/01/19

Wat doet deze Ellen nou op Strijp S?! Werken natuurlijk!Vanaf januari zijn de expertises van deze dame aanwezig op Strijp S! Voor Parkinson, MS en hoofdpijn ben je bij haar aan het juiste adres. Of dat nu Airbornelaan is of Strijp S, maakt dus niet meer uit... ... meer...minder..

22/01/19

The big 5-0 is bereikt voor deze dame. Mirjam vierde haar 50e verjaardag, met heerlijke suprise cupcakes! ... meer...minder..

01/01/19

De beste wensen voor 2019! ... meer...minder..

24/12/18

Prettige kerstdagen! ... meer...minder..

07/12/18

Bezige bijen bij Sens. Ellen was vandaag bij het jaarlijkse congres van Parkinsonnet. Marjolein gaf wederom een training in het magazijn van Coolblue. Hard gewerkt. Nu lekker weekend! ... meer...minder..

07/12/18

Hier worden wij vrolijk van! Onze Ellen heeft deze prachtige bos bloemen gekregen van een cliënt. ... meer...minder..

06/12/18

Lonneke heeft gister allemaal kleine pietjes getraind met dit leuke en uitdagende pietenparcours. Dan weet je, dat het volgend jaar helemaal goed gaat komen met het vullen van jullie schoen! ... meer...minder..

03/12/18

Wie gun jij een ontspanningsmomentje? Of een leuk sint- of kerstcadeau?Denk eens aan de massage bonnen van Sens Beweegt Je. Ontspanningsmassage l Sportmassage l Zwangerschapsmassage l Stoelmassage. Verkrijgbaar vanaf €20,- ... meer...minder..

01/12/18

30/11/18

Marjolein is weer op bezoek geweest bij GROW in Den Bosch. Tien medewerkers kunnen nu aan de slag met hun persoonlijke recept voor Gezond Werken! De werkplekken en zelfs een paar auto's direct goed ingesteld ... meer...minder..

28/11/18

Kijk wat een leuk bedankje Lonneke heeft gekregen van haar ´powerklas´! ... meer...minder..

26/11/18