Massages zijn geen overbodige luxe meer maar soms een noodzakelijke behandeling om tot ontspanning te komen en te blijven functioneren.

Tijdens de massages bij Sens beweegt je Eindhoven kom je tot diepe ontspannen en vergeet je even je to-do lijstje, je telefoon, je werk en privé en ervaar je door massage diepe ontspanning.

ALGEMEEN:
Massagetherapie bij Sens beweegt je: pluspunten

 • Professionals fysiotherapie , oefentherapie met verschillende opleidingen massagetechnieken.
 • Persoonlijke aanpak : regelen van intensiteit van behandeling doen we in overleg.
 • Behandeling op 3 locaties in Eindhoven, in overleg op locatie bedrijf.
 • Leren masseren voor toepassing thuis: hierdoor ben je niet afhankelijk van ons maar blijf je ontspannen.
 • Je ontvangt een persoonlijke tip op het gebied van gezond werken, je houding, je sporten, je vitaliteit, je stress beheersing. Hierdoor blijft je lichaam en geest ontspannen.
 • Doe jezelf of een vriend een voucher cadeau van een van de massages.

Onze doelstelling is meer ontspanning aanbieden voor lichaam en geest !!

Massages bij Sens beweegt je bestaan uit de volgende soorten:

Relaxmassage Eindhoven
Het accent ligt op de ontspanning van je spieren van je hele lichaam. We vergeten de spieren van je handen, je voeten en je gezicht niet. Bij Sens massages Eindhoven ondersteunen we de behandeling met fijne oliën en relaxmuziek naar keuze. De behandeling is liggend op een professionele behandelbank.

Zwangerschapsmassage Eindhoven
Zwanger zijn is fantastisch, je baby op komt. Er verandert veel in je lichaam. Je spieren, gewrichten e rug en je buik hebben soms moeite de groei bij te houden. Je leven is vol, soms druk en de tijd vliegt voorbij. Zwangerschapsmassage is er voor jou en je baby.De massage bij Sens beweegt je vindt plaats op een speciale behandelbank met ruimte voor buik en borsten zodat je ontspannen kan liggen.

Sportmassage Eindhoven
Sportmassage is een manier om goed te herstellen van sportactiviteiten of lichamelijk werk. Zeker als je spieren pijn doen en je je lichaam nodig hebt om te presteren is sportmassage een geweldige massagevorm. Pittig maar effectief. Blokkades in de spieren worden afgebroken, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en stijfheid opgelost. Het gevolg is een sneller herstel en een verminderde kans op nieuwe blessures.

Stoelmassage Eindhoven
Stoelmassage wordt gekozen bedrijven die de gezondheid van medewerkers belangrijk vinden. Soms ook door particulieren die op de praktijk een stoelmassage willen ontvangen. Het doel is vaak gericht op stress preventie, stimuleren van concentratie en vermindering van vermoeidheid zowel lichamelijk als geestelijk.

Bij de stoelmassages door Sens beweegt je Eindhoven ligt het accent op ontspanning van de werkspieren. De rug, nek en schouders en het gehele hoofd. De behandeling is op een massagestoel en met kleding aan. Er is een speciale RSI stoelmassage gericht op schouder, nek armen en handen, een rug massage en een schouder-nek-hoofdmassage. Natuurlijk is een combinatie ook mogelijk. Sens beweegt je Eindhoven geeft stoelmassages ook in bedrijf, op jou locatie.

Leren masseren
Als partner, vriendin, vriend, moeder of vader kun je leren masseren. Hoe fijn zou het zijn dat iemand in je directe omgeving je een ontspanningsmassage kan geven? In een uurtje leer je een paar massagetechnieken aan voor thuis. Het gaat om een bovenrug, nek- en schoudermassage. Je ontvangt na afloop een digitale instructie. De instructie wordt verzorgd door professionals van Sens beweegtje Eindhoven.

Onze werkwijze

 • Uitgebreid vraaggesprek over je klachten en wensen voor herstel

 • Houdings- en bewegingsonderzoek

 • Behandelplan en toelichting

 • Persoonlijke begeleiding in bewustwording van gezond gedrag

 • Je krijgt oefenstof en adviezen toegestuurd

 • Mogelijkheid voor tussentijds contact/ e-health

 • Inlogmogelijkheid in je eigen dossier

Wat zeggen clienten over ons?

Door de therapie kan ik nu veel beter omgaan met mijn stress!

Robin ter Avest

Door de slaaptherapie voel ik me veel energieker en geniet ik weer volop van het leven.

Jur Geerts

Door mijn therapie bij Lonneke ben ik de gymles weer leuk gaan vinden. Ik durf nu ook mee te doen met voetballen op het plein.

Evi Jongepier

Mijn kind is veel zelfverzekerder geworden en minder gespannen tijdens bewegen, dat is fijn om te zien. Ze heeft duidelijk meer plezier in activiteiten gekregen.

Taco kisjes

In plaats van Nee zeggen, zeg ik nu duidelijk JA tegen wat ik wel kan en wil doen.

Illia Vaskovich

Nooit gedacht dat ik fitter en blijer word van hardlopen!

Monique van Zonneveld

Wilt u graag weten hoe we u kunnen helpen?